www.hotmail.com

Från Toppsidorna
Hoppa till: navigering, sökMSN Hotmail ger dig gratis email-konto och 1 GB utrymme för lagring av email och dokument. Hotmail är en av världens mest använda tjänster för gratis email.

Gratis Hotmail email från Microsoft

Alla har väl hört talas om Hotmail och Live? Hotmail är Microsofts tjänst som erbjuder gratis email - för alla - nu som en del av Windows Live.

Hotmail: Historia

Hotmail-tjänsten (Live) med gratis email-konto och utrymme för lagring av email och dokument blev etablerad av Sabeer Bhatia och Jack Smith, och var en av de första Web email tjänster på Internet. Hotmail togs i kommersiell drift 4. Juli 1996, på Nationaldagen till USA - vilket skulle symbolisera självständighet för Internetleverantörer.

Användare på Hotmail

I december 1997 hade Hotmail mer än 8,5 miljoner användare. Samma månad såldes Hotmail till Microsoft för 400 miljoner US-dollar och blev en del av MSN . Hotmail blev snabbt allt mera populär, och blev efterhand världens största Web email service, med mer än 30 miljoner aktiva medlemmar i februari 1999.

Hotmail finns nu på 17 språk och är fortfarande en av de största leverantörerna av email. I juli 2006 hade Hotmail 35,5% av världsmarknaden för emailtjänster, enligt comScore Media Metrix.

Hotmail: Gratis epost-adress och jättemycket gratis lagringsplats till din e-post, får du nu på Live.com.

Hotmail - konkurrent till Gmail

Hotmail är Microsofts konkurrerande produkt till Gmail. Både Hotmail (nu Windows Live Hotmail) och Gmail är bra produkter. Går du till Hotmail, hamnar du nu på Windows Live. Hotmail är otroligt populärt och det finns väl inte så många anledningar till att betala något för en privat e-postadress när man kan använda gratistillbud som Hotmail.

Din åsikt om Hotmail

Berätta om din uppfattning av gratistjänsten Hotmail. Genom att använda länken till diskussions sidan, nere till höger på denna sidan, kan du skriva om dina erfarenheter och din åsikt om Hotmail. Tycker du att tjänsten är bättre än den som Google erbjuder? Vi är intresserade av Hotmail som svensk användartjänst, och inte som internationellt nätverk. Ta med allt som du anser har betydelse för andra Hotmail-användare.Hotmail.jpgExtern länk: www.hotmail.com


Personliga verktyg