www.youtube.com

Från Toppsidorna
Hoppa till: navigering, sökVärldsledande på delning av film! YouTube är förmodligen världens mest populära webbplats för att dela filmer och videoklipp. Har du tillgång till en persondator med internetanslutning, så har du tillgång till mycket bra underhållning!

Enormt utbud av gratis YouTube-video

Det finns en enorm variation av filmerYouTube.com. Detta beror inte minst på det faktum att det är så enkelt att lägga upp egna video-filmer. Men när du ser klipp från kända filmer redigerade så att den viktigaste karaktären är en annan person - eller rena piratkopior av kända filmer - så kan man undra om alla upphovsrättigheter är lagligt hanterade på YouTube.

Ladda upp dina YouTube videoklipp

Användare kan registrera sig och ladda upp egna video-filmer till YouTube. Detta innebär att du enkelt kan dela dina självproducerade filmer med andra utan att ha en egen hemsida. Många väljer att exponera sig själva på detta sätt - och kanske bor det en filmstjärna i dig också? Om dina filmklipp är bra, kan det vara väldigt många som ser filmen på YouTube. Och det är gratis att titta på filmer som andra har producerat, så lycka till – mycket nöje!

Vad du tycker om YouTube

Vad tycker du om YouTube? Skriv gärna här vad du tycker om YouTube. Använd YouTube-diskussionslänken längst ner till höger på sidan för att diskutera YouTube.Youtube.gifExtern länk: www.youtube.com


Personliga verktyg