R & D Flytten Handelsbolag lämnade över det sista av mina saker här i lägenheten igår. Så nu är allting överflyttat och klart. Nu bor jag här med min sambo. Inte ensam i min egen lägenhet längre och det känns helt fantastiskt. Har längtat efter denna dagen hur länge som helst. Det blev hans lägenhet, den är större och ligger mer centralt. Vi funderade på om vi skulle ha flyttat till en ny lägenhet tillsammans istället men det blev inget med det. Blev att vi tog hans, så får bo där i några år så får vi se hur vi gör sen.

Han tyckte också att vi skulle klara av att göra allting på egen hand men där sa jag nej direkt. Jag hade redan bestämt att jag skulle anlita R & D Flytten Handelsbolag flyttfirma i Uddevalla. Jag vet att jag har alldeles för många saker för att ta hand om det på egen hand, så nej det tänkte jag inte göra, utan de fick komma och sköta städande och transporten. Sen var det inte bara transport med möblerna till hans lägenhet utan det var bort med vissa saker härifrån som vi bytte mot mina. Sen var det även vissa saker som jag skickar till mormor och till hans syster också. Det är så onödigt att slänga bra möbler.

Men jag är så nöjd, både med jobbet som de från flyttfirman i Uddevalla här utförde men framförallt för att äntligen bo tillsammans med och dela tak med min älskling.