Nu har jag varit här på jobbet i närmare tre år och trivs väldigt bra. Tycker väldigt bra om mina kollegor och vi umgås väldigt mycket efter jobbet också. Arbetsuppgifterna kan väl vara lite enformiga ibland, men så är det nog på varje arbetsplats. Tror inte det finns något arbete som inte blir det minsta långtråkigt ibland, det är ändå ett jobb och inte en hobby.

Om du hade frågat mig för fem år sedan hade jag nog dock aldrig gissat på att jag skulle jobba med företagsstäd idag. Tyckte att det verkade så tråkigt att städa och ansåg att städare blev man bara om man inte kunde bli något annat. Ändå så valde jag att söka jobbet som städare på CS Städ & Miljö när de eftersökte nya anställda till sitt kontor i Lund.

Jag började att jobba och insåg ganska snabbt att det här med att städa inte alls var så farligt. Kanske är det för att det är företagsstäd också, så att det är på företag och kontor där det inte alls är så smutsigt som det kan vara hemma hos privatpersoner. Men vem vet det kanske skulle vara helt okej det också, trodde ju att det skulle vara dåligt att jobba med företagsstäd först också så se vad fel man kan ha.

Trivs i alla fall väldigt bra på CS Städ & Miljö så tror att jag kommer att fortsätta att vara kvar här i några år till i alla fall. Så får vi väl se sen hur det blir med det.