Att flytta utan att ta hjälp av en flyttfirma, nej jag förstår verkligen inte hur man kan göra det. Skulle aldrig hinna med att göra allting. Eller det kanske jag skulle men jag föredrar att inte göra det. Tycker att det känns betydligt bättre om jag faktiskt ser till att ta hjälp av en flyttfirma i Trollhättan som kan hjälpa mig med vissa saker, så som transporten. Annars måste jag själv hyra en släpkärra eller liknade och packa in allting i den och köra runt med det, och det känner jag inte att jag vill göra. Då är det väl mycket skönare att bara överlåta allt sådant till personal från en flyttfirma, så som NL Flytt & Transport Handelsbolag.

Sen vet jag att det finns många som inte vill betala de extra pengarna utan som hellre gör allting själva. Har en kompis och hennes sambo som gjorde det när de skulle flytta ihop. Men det verkade väldigt stressigt och då hade de ändå också hjälp från vänner och familj. Så det känns som att det blir betydligt bättre om man helt och hållet bara gör så att man anlitar en flyttfirma i Trollhättan och får hjälp från dem när det handlar om att städa den gamla bostaden, för ingen tycker väl om att städa om man inte måste, och sen även med transporten såklart.