En av sakerna som gör att jag skjuter upp att renovera sovrummet är för att jag vet att jag kommer att behöva ta hjälp av en elektriker. Den sortens ljus som jag vill ha går inte att sätta upp på egen hand och jag skulle nog ändå inte våga göra det själv. Har alltid fått höra att alla sorters elarbeten ska göras av behöriga elektriker och aldrig på egen hand. Så det är det jag tänker hålla mig till.

Har varit inne och kollat lite på Supportlight i Stockholm ABs hemsida och även om de inte har gjort just den sådan ljusslinga som jag vill ha så har de gjort liknande saker så tänker därför att det kan vara smart att ta hjälp av just dem, istället för någon elfirma i Vällingby som aldrig har gjort något tidigare så tänker jag att det funkar bra just det med att ta hjälp av några som faktiskt är kunniga inom området.

Jag har inte fått idén till ljusslingan helt och hållet på egen hand, såg en bild på det på nätet som jag har dragit inspiration ifrån, men sen så har det blivit så att jag har skissat på det och kommit fram till mer exakta ritningar som har likheter med den bilden jag först såg men det är ändå inte precis samma sak. Men tänker i alla fall att Supportlight i Stockholm ABs elektriker borde kunna sätta upp sådan ljus om jag visar dem skissen. Får se hur jag gör nu, om jag ringer dem eller om jag helt enkelt bara ser till att gå förbi deras kontor nästa gång jag är i centrala Vällingby.