För bara några veckor sedan så visste jag inte vad VVS var för något, men nu vet jag det. Vet inte om jag var lite efter men jag bor visserligen inte i hus. Eller kanske är det något jag borde ha koll på trots att jag bor i en lägenhet också. Aja, nu vet jag vad det är i alla fall, bättre sen än aldrig. VVS står tydligen för värme, vatten och ventilation. Minns dock inte om det var i den ordningen men jag tror inte det är det viktigaste, huvudsaken är att man vet att det handlar om värme och ånga i huset för att få bättre ventilation.

Anledningen till att jag plötsligt upptäckte begreppet VVS var för att det stod en skåpbil utanför lägenhetshuset då där det stod Perssons VVS TEKNIK. Och jag förstod att det var en firma av något slag som skulle fixa något i någon av lägenheterna. Men jag visste inte vad de skulle fixa eller ens vad det var för firma. Lite nyfiken är jag ändå så jag gick in och det första jag gjorde var att sätta på datorn och sökta på Perssons VVS TEKNIK för att se vad det stod om dem. Och det var mycket riktigt en firma som jobbar med att installera VVS-system. Man lär sig något varje dag. Nu vet jag både vilka Perssons VVS TEKNIK är och vad VVS står för.