Altanen måste byggas innan semester börjar

Nu är det sommar och det grämer mig att jag inte har tagit tag i uteplatsen och altanen tidigare, det är alltid så för mig. Jag har en tanke och en plan sen försvinner tiden iväg och sen kommer jag tillbaka till det för sent. det är ohållbart, speciellt nu då man hade velat kunna njuta av att sitta ute och äta på kvällarna eller sitta ute och sola under dagarna. Det är typiskt mig och jag vet om det, min fru säger så hela tiden. Speciellt när det kommer till vårt hus i Helsingborg, det finns alltid saker som jag tar på mig att göra men skjuter det framför mig tills det är försent. Flera av våra bråk har handlat om det. Nu har jag bestämt mig för att jag måste göra någonting åt uteplatsen, jag ska höra av mig till ett byggföretag i Helsingborg idag för att se om de har tid att bygga min altan innan vår semester börjar. Jag tänker mig att det kanske tar två veckor att bygga det och att riva den gamla. Då tänker jag att jag ska slita på riktigt hårt under helgerna också, för som jag sa så har jag lovat att vi ska fixa altanen till sommaren för det saknade vi verkligen under förra året, vår semester börjar nämligen om ganska exakt två veckor. RBF Group AB i Helsingborg som byggföretaget heter har ett stort utbud av tjänster som de erbjuder inom bygg, de tar på sig det mesta och däribland altanbyggen. Jag har varit i kontakt med dem tidigare när vi pratade om att göra om altanen sist med det gled ut i sanden eftersom jag aldrig bestämde någonting. Men nu är det upp till mig och jag hoppas att RBF Group och deras byggföretag i Helsingborg hinner hjälpa mig innan vår semester börjar.